Beställning och installation av Let's Encrypt certifikat

Här följer en guide på hur man lägger till ett Let's Encrypt certifikat på en hemsida som ligger på våra servrar.

1. Klicka in dig under Domän och Webbplats > SSL-certifikat (Let's Encrypt)

2. Där klickar du sedan Lägg till och efter det kommer denna rutan att visas:

I den rutan väljer du sedan vilken webbplats certifikatet ska läggas till på, du kan också bocka för "Tvinga HTTPS" ifall du vill att besökarna automatiskt ska hamna under https:// då dem besöker din sida.

Avsluta med att klicka på "Slutför" så kommer en installation att påbörjas och inom kort är ert certifikat på plats.

Tveka inte på att höra av dig till supporten så hjälper vi dig ifall du stöter på bekymmer eller önskar annan hjälp med något utav ovan.