iPhone och iPad

I den här guiden så förutsätter vi att du skapat ett e-postkonto i din kontrollpanel har du inte gjort detta måste du göra det först med hjälp av denna guide.

1. Peka på Inställningar och E-post, Kontaker och Kalendrar, Lägg till konto och välj sedan Annan.

2. Peka på Lägg till ett e-postkonto under E-post.

3. Skriv ditt namn, e-postadress och ditt lösenord för e-postadressen och klicka på Nästa.

4. Skriv in dina uppgifter för din nya e-postadressen. Som ett exempel har vi valt att koppla e-postadressen info@levonlineguider.se.

Uppgifterna som du ska använda kan du hitta i din kontrollpanel under E-post och E-postkonton.

5. Om du får fram en ruta som säger att det inte går att ansluta via SSL och frågar om du vill prova att ansluta utan SSL så peka på Ja.

6. Se till att E-post är påslaget och klicka Spara.

7. Ditt E-postkonto är nu tillagt i din iPhone/iPad