Anslut till FTP med Filezilla

I den här guiden så förutsätter vi att du skapat ett FTP-konto i din kontrollpanel. Har du inte gjort detta måste du göra det först med hjälp av denna guide.

1. Starta Filezilla och hitta fälten som säger VärdAnvändarnamn och Lösenord.

2. Skriv in dina uppgifter för ditt FTP-konto. Som ett exempel har vi valt att ansluta via FTP-kontot 2002297_master med Filezilla. Uppgifterna som du ska använda kan du hitta i din kontrollpanel under Filer och FTP.

3. Klicka på Snabbanslut för att ansluta till FTP: