Installerat SSL? Uppdatera då alla länkar i databasen

Har du aktiverat SSL på din sida? Ett vanligt tillägg som enkelt hjälper WordPress-användare att https-konvertera sidan är Really Simple SSL. Detta tillägg skapar en smidig och snabb konvertering men är ej helt optimalt då varje sidanrop kommer att konverteras från http till https.

Vi rekommenderar att man med tillägget Blue Velvet Update URLs faktiskt uppdaterar sidans alla länkar till https istället.

Kvar att göra efter att ovan uppdaterats är att man uppdaterar så att webbplatsen tvingar HTTPS. Detta kan ni enkelt göra via kontrollpanelen under fliken för SSL-certifikat. Väl där så bockar ni bara för "Tvinga HTTPS" enligt bilden nedan så är ni sedan klara!