I den här guiden så förutsätter vi att du skapat ett e-postkonto i din kontrollpanel har du inte gjort detta måste du göra det först med hjälp av denna guide.

1. Klicka på Program och E-post.

2. Peka på Meny och sedan på Hantera konton.

3. Peka på för att lägga till ett nytt e-postkonto. Skriv din e-postadress och ditt lösenord för e-postadressen och klicka på Manuell inställning.

4. Välj IMAP-KONTO.

5. Skriv in dina uppgifter för din nya e-postadressen och för den inkommande servern. Som ett exempel har vi valt att koppla e-postadressen info@levonlineguider.se.

Uppgifterna som du ska använda kan du hitta i din kontrollpanel under E-post och E-postkonton.

6. Skriv in dina uppgifter för din nya e-postadressen och för den utgående servern.

7. Ställ in inställningar för synkronisering av e-post. Har du inga speciella krav på synkronisering så kan du använda standardinställningarna och klicka på Nästa.

8. Ditt E-postkonto är nu tillagt i din Android-enhet.