Windows 10 Mail

I den här guiden så förutsätter vi att du skapat ett e-postkonto i din kontrollpanel har du inte gjort detta måste du göra det först med hjälp av denna guide.

1. Klicka på Lägg till konto.

2. Klicka på Annat konto.

3. Skriv din nya e-postadress och ditt lösenord för e-postadressen och klicka på Logga in.

Klicka på Logga in och Försök igen tills du får upp valet att klicka på Avancerat. Skriv in dina uppgifter för din nya e-postadressen.

4. Som ett exempel har vi valt att koppla e-postadressen info@levonlineguider.se. Uppgifterna som du ska använda kan du hitta i din kontrollpanel under E-post och E-postkonton.

När du fyllt i uppgifterna så klickar du på Logga in.

5. Du har nu lagt till ditt e-postkonto i Windows Mail 10.

Om det dyker upp en liten varningstriangel så klicka på den och när du får upp rutan nedan så väljer du Fortsätt.
Gillar du inte att den säger att certet inte är betrodd så måste du ändra servrar från imap.levonlineguider.se och smtp.levonlineguider till imap01.levonline.com och smtp01.levonline.com
Rent tekniskt blir det ingen skillnad bara mindre fel gällande certet då certen är gjorda för just levonline.com